MANİSA / SALİHLİ - Salihli Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulu

May

Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz minnetle yad edildi.

May

Okulumuzun sunduğu imkanları, mezun başarılarını içeren bilgilendirici tanıtımlar gerçekleştirdik.

May

Kadir Gecesi dualarla ve sunumlarla değerlendirildi.Programın sonunda  öğrencilerimizle  Ramazan Ayı içinde  okuduğumuz 6 adet hatmin duası yapıldı.Program dualarla son buldu.

May

Okul bahçemizde  çiçeklendirme çalışması yapıldı.

May

Ramazan ayında okulumuzda "Mani Yazma Yarışması" düzenledik. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdik.

Mrt

Mart Ayı KTS Çalışmaları kapsamında KBB Uzmanı Opr Dr. Muhammet YENİAY öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilik ve çalışma hayatından tecrübelerini aktaran Dr. YENİAY öğrencilerimizin hekimlik mesleği ile ilgili sorularını da cevapladı. Op. Dr. Muhammet YENİAY'a katılımından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda KTS çalışmaları kapsamında sınıflar arası Resfebe hazırlama yarışmaları düzenlenmiş ve yapılan çalışmalar arasından en güzelleri seçilerek ödüllendirilmiştir. Çalışmalar koridordaki panolarda sergilenmiştir.

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Esra AKMEŞE ve Türkçe Öğretmeni Ali İhsan ÖZGER tarafından öğretmenlere  ve idarecilere yönelik ''Protokol ve Resmi Yazışma Kuralları'' konulu seminer toplantısı düzenlendi. Toplantıya toplam 12 öğretmen ve idareci katıldı.