MANİSA / SALİHLİ - Salihli Yiğitbaş İmam Hatip Ortaokulu

May

Bahara merhaba etkinlikleri;  ´YİHO Yarışıyor´ Resimleri görmek için TIKLAYINIZ.

May

4.SINIFLARA YÖNELİK ÖDÜLLÜ SINAVIN SONUÇLARINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

May

Salihli genelinde eğitim veren 25 ortaokulun yarıştığı bilgi yarışmasında, okulumuz asıl ve yedek, tüm soruların tamamını doğru bilerek son ikiye kalmıştır. Yarışma sonunda yapılan kura neticesinde 2.olmuştur. Resimleri Görmek İçin TIKLAYINIZ.

May

30 Nisan 2017* Pazar günü *4.Sınıflara yönelik ödüllü kayıt-kabul sınavını gercekleştirdik.Resimleri görmek için TIKLAYINIZ.

Nis

GEMA VAKFI'NIN düzenlemiş olduğu ´Dünya Su Günü´ konulu resim yarışmasında derece yaptık.Resimleri görmek için TIKLAYINIZ.

KILAVUZA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Ock

O Gece....15 Temmuz Projesi kapsamında,ilçemizin manevi şahsiyetlerinden yazar Emin SERT öğrencilerere 15 Temmuz darbe kalkışması ve milli birlik ve beraberliğimizin önemi ile alakalı konferans vermiştir.

Ara

12.12.2016 Pazartesi günü Mevlid Kandili Programı düzenledik.Resimleri görmek için TIKLAYINIZ.